Skip to main content
vinduspuss

Vinduspuss

La solen skinne inn! Det er viktig å se bra ut. Nypussede vinduer gjør mye med helhetsinntrykket og bidrar til økt trivsel og bedre arbeidsmiljø. RRB utfører vinduspuss hos private og bedrifter av alle størrelser.

Kvalitet på leveransen

Vi bruker moderne metoder og utstyr, og kan tilby avtaler som sikrer vedlikehold av alle typer vinduer og glassfasader. Jevnlig vinduspuss er et viktig tiltak for å ta vare på vinduene og bidra til vedlikehold av bygget ditt.

RRB gir deg rask responstid og kvalitet på utførelsen. Ved å sette bort jobben til profesjonelle får du et skinnende resultat, uten sjenerende skjolder og renner. Dette gir et godt førsteinntrykk av bygget.

Utvendig vinduspuss

Vi har lang erfaring med utvendig vinduspuss, og høyde er ingen utfordring for oss. Vi har spesialutstyr som gjør at vi kan utføre vask av vinduer i 20 meters høyde. Du kan få vinduspuss som en del av fasadevask av hele ditt bygg. I prosessen med å vaske vinduer sørger vi for å fjerne eventuelle silikonrester, maling og lignende med skraping før vi vasker, slik at sluttresultatet blir best mulig.


Bestill vinduspuss:

Vi utfører vinduspuss hos blant annet:

  • Private boliger

  • Butikker

  • Kontorer

  • Legekontor / tannlegekontor

  • Nybygg

Hvor ofte trenger du vinduspuss?

Ønsker du en kontinuerlig ren og flott fasade anbefaler vi vinduspuss en gang i måneden. For noen kan det hende det er nok å ha vinduspuss annen hver måned. Vi kommer gjerne på befaring hos deg for å vurdere ditt behov, og sammen blir vi enige om en renholdplan på dine vinduer.

I tillegg til utvendig vinduspuss tilbyr vi også innvendig vinduspuss. Dette kan gjøres som en del av det daglige renholdet, eller ad hoc 2-4 ganger i løpet av året. Hvor ofte du trenger innvendig vinduspuss avhenger selvsagt av hvor store og mange vindusflater du har, og hvor trafikkert lokalene er.

Totalleverandør på renhold

RRB leverer komplette renholdstjenester til bedrifter og private i Ryfylke, Jæren, Stavanger og omegn. Vi bruker riktige midler til forskjellige oppgaver, og sørger for rene og pene lokaler. Se alle våre renholdstjenester her.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring for vinduspuss!