Skip to main content
Gulvbehandling

Gulvbehandling

Vi utfører gulvbehandling og boning av gulv for bedrifter, offentlig og privat i Ryfylke, Stavanger, Sandnes og omegn. Gulvet har vanligvis høy belastning og dermed også mye slitasje. Det nordiske klimaet gir gulvene våre en tøff påkjenning gjennom årstidene med salt, vann og temperaturforandringer.

Gulvbehandling er derfor en viktig del av vedlikehold og renhold, og bør utføres jevnlig. Behandling sikrer bedre beskyttelse, lenger levetid og en ren og blank finish - dermed letter det også det daglige renholdet.

Hva vi utfører av gulvbehandling

  • Boning av linoleum og vinylgulv

  • Polering av polish-behandlet gulv

  • Grunnoljing og re-oling av tregulv

  • Diamantbehandling av steingulv/terazzogulv

  • Impregnering av steingulv

  • Tepperens

  • .. og mer - ta kontakt om du har behov for annen gulvbehandling

Bestill gulvbehandling:


Riktig gulvbehandling for godt resultat

For sykehus, sykehjem, skoler, eldreboliger og kommunale bygg, samt industribygg, utfører vi boning og oppskuring og har gode referanser på dette. Gulvbehandling sørger for et slitesterkt gulv som er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. 

Forskjellige gulvtyper vil trenge forskjellige typer behandling. Det er viktig å velge et firma som utfører riktig gulvbehandling for ditt gulv. Dette vil øke sliteevnen på gulvet og gi lenger levetid. RRB har erfaringen som kreves for å utføre jobben med kvalitet. 

Tilpasset ditt behov

Vi kan utføre gulvbehandling som en temporær tjeneste, eller som del av en større renholdsleveranse fra RRB.

Ta kontakt for en utforpliktende befaring.

Sammen kan vi finne en god løsning for dine behov, og du vil motta rådgivning fra oss på ting som anbefalt hyppighet av tjenesten og type tjeneste.