Skip to main content
luktsanering

Bestill smart luktsanering:

Luktsanering

Fjerne lukt fra hus, hytte, båt og bil

Luktsanering sørger for sikker fjerning av vond lukt. Med hjelp av vår desinfiseringsrobot Decon-X vil både lukt, bakterier og virus (99,9999%) være borte på kort tid. Få vekk vond lukt i alt fra bolig, hytte og hus til båt, bil og campingvogn.

Rask respons

Du får stort sett hjelp samme eller neste dag når du kontakter oss. Vi vet at det ofte står på tiden. Vi har faste og enkle priser - ta kontakt for å få et tilbud.

Luktsanering kan fjerne blant annet:

  • Røykelukt

  • Sur lukt (fra fukt eller våte tekstiler som har ligget lenge)

  • Lukt av dyr

  • Bensin eller diesel

  • Klokakklukt

  • Matlukt

Miljøvennlig og skader ikke utstyr

Vi bruker en smart og effektiv luktsanering som er ufarlig og miljøvennlig. Metoden bruker en konstant lav konsentrasjon av H2O2 over tid. Rommet eller området blir fylt med en tørr tåke som er skånsom og som ikke skader verken tekstiler eller teknisk utstyr.

Dermed kan alt av TV, data og utstyr stå under oppdraget. Perfekt når du trenger å få jobben gjort raskt.

Luktsanering kan gjøres i forbindelse med kjøp og salg av bolig/bil/båt, når du har leid ut og det sitter igjen en lukt - eller andre scenarioer.

Fordeler med vår metode

H2O2 er mye mer skånsom og miljøvennlig enn Ozongass som mange andre bruker.

Ingen skader på inventar, elektronikk eller tekstiler

Desinfisering og luktsanering i en og samme operasjon

Prosessen for luktsanering

En lukt som har satt seg skikkelig kan trekke godt inn i porer på betongoverflater eller dypt ned i tekstiler som sofa, gardiner, puter osv. Det er derfor viktig å involvere oss tidlig i prosessen med å fjerne lukt slik at dette blir gjort skikkelig og i riktig rekkefølge. 

  1. Alle tekstiler er ofte gjennomtrengt av lukten. Disse går vi over og sprayer med et spesialmiddel først. Det som kan vaskes blir med til vaskeriet.
  2. Når det er gjort kan resten bli værende. Vi lukker alle vindu, ventiler o.l. og åpner skapdører slik at tåken kommer til over alt. Vi plasserer Decon-X i rommet og starter prosessen. I biler, båter og campingvogner kan det være mer hensiktsmessig å sende inn tåken via en slange. Se eksempel her.
  3. Når roboten er ferdig vil området være 99,9999% desinfisert og fritt for bakterier og virus, samt lukt. Spesielt sterke lukter kan sitte igjen etter første runde, da vil vi avtale en runde til med roboten for å bli helt kvitt lukten.

For å bestille en miljøvennlig og effektiv luktsanering - ta kontakt.

Fjerne vond lukt?

Vi kan komme til deg og fjerne lukt på oppdrag. Vi er forhandler av Decon-X i Rogaland-området, og tilbyr å utføre oppdrag eller utleie av maskinen. Har du et hasteoppdrag kan vi komme på kort varsel og vi kan også utføre på kveld og natt. 

Oppdrag

Fra 3990,-

Vi kommer ut til deg med Decon-X

Leie

Kontakt for pris

Du leier Decon-X etter behov

Uforpliktende tilbud

Jeg ønsker:*
Oppdrag
Leie
Kjøp

Hvordan fungerer det?

Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier (inkludert antibiotikaresistente bakterier), virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr. Det vil si at du kan la alt av elektrisk utstyr stå mens desinfiseringen pågår. Roboten fungerer like effektivt mot lukt og muggsopp.