Skip to main content
Fjerning av muggsopp i bolig

Bestill fjerning av muggsopp:

Fjerning av muggsopp

Muggsopp i hjemmet kan være helseskadelig og ta lang tid før man oppdager. Har du oppdaget muggsopp i hjemmet ditt, bør du snarest finne årsaken og utbedre skadene. Kontakt oss for å få fjernet alle spor av muggsopp etter at årsaken/lekkasjen er fikset og tørket. Slik kan du bli kvitt det en gang for alle.

Vår metode fungerer ikke bare til fjerning av  muggsopp, men også alle bakterier og virus med 99,9999% sikkerhet. Vi fjerner muggsopp i hus, hytte, bobil, båter osv - vi kommer til over alt. 

Hvordan oppstår muggsopp?

I luften finnes det til enhver tid naturlige soppsporer. I et fuktig miljø vil disse sporene kunne feste seg rundt omkring i rommet og danne det vi kaller for muggsopp. Det fuktige miljøet kan for eksempel oppstå ved lekkasje, dårlig ventilasjon, gamle lekke vinduer, dårlig isolasjon eller drenering rundt en kjeller.

Muggsopp trives i fuktige områder og i materialer som treverk, tekstiler og tapet. Den er som regel lett å se - som misfarging og flekker på veggen, ofte i hjørner, bak store møbler, på loftet eller i kjelleren. 

Muggsopp bryter ikke ned byggemateriale, men kan være svært ubehagelig eller farlig å puste inn over lang tid. Spesielt astmatikere og allergikere kan bli påvirket av partiklene som muggsoppen sender ut og som svever i luften. 

Kontakt oss derfor raskt om du oppdager muggsopp i hjemmet, hytta, båten eller bobilen. 

Rask og sikker fjerning av muggsopp

Vår metode fjerner alle mikrober som muggsopp og sporer, virus og bakterier, og gir dokumentasjon på utført operasjon. 

Metoden bruker roboten Decon-X som sender ut en konstant lav konsentrasjon H2O2 over tid, som utlader soppsporene slik at de faller til gulvet. Rommet blir fylt av tåken, som er skånsom og som ikke skader verken tekstiler eller teknisk utstyr som TV og data.

Fordeler med vår metode

H2O2 er mye mer skånsom og miljøvennlig enn Ozongass som mange andre bruker.

Ingen skader på inventar, elektronikk eller tekstiler

Desinfisering og fjerning av muggsopp i en og samme operasjon

Prosessen for fjerning av muggsopp

Muggsopp kan være problematisk å forholde seg til, men det vil i alle tilfeller lønne seg å gjøre fjerningen skikkelig første gang, så du ikke risikerer at det kommer tilbake. 

  1. Først må du finne ut hva som er grunnlaget for dannelsen av muggsopp. Er det en lekkasje? Dårlig drenering? Dårlig ventilasjon på bad eller toalett? Når du finner svaret, må du utbedre skaden.  
  2. Når skaden er utbedret, men før du har lukket igjen med gipsplater el.l., bør vi komme inn og gjøre vår prosess. Det må også være tørt. Vi lukker alle dører, vindu, ventilasjon etc og åpner skapdører slik at tåken kommer til over alt. Vi plasserer Decon-X i rommet og starter prosessen. Alle gjenværende soppsporer i rommet som svever er positivt ladet, men gjennom prosessen vil de bli utladet og dermed falle til gulvet. Tåken fra roboten er skånsom mot all elektronikk og tekstil i rommet.
  3. Når prosessen er ferdig, kan vi støvsuge ut alle utladet soppsporer. Rommet er 99,9999% desinfisert og alle mikrober er fjernet. Vi mottar en rapport fra maskinen om en vellykket gjennomføring.

For å bestille en miljøvennlig og effektiv fjerning av muggsopp - ta kontakt.

Fjerne muggsopp?

Vi kan komme til deg og fjerne muggsopp på oppdrag. Vi er forhandler av Decon-X i Rogaland-området, og tilbyr å utføre oppdrag eller utleie av maskinen. Har du et hasteoppdrag kan vi komme på kort varsel og vi kan også utføre på kveld og natt. 

Oppdrag

Fra 3990,-

Vi kommer ut til deg med Decon-X

Leie

Kontakt for pris

Du leier Decon-X etter behov

Uforpliktende tilbud

Jeg ønsker:*
Oppdrag
Leie
Kjøp

Hvordan fungerer det?

Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier (inkludert antibiotikaresistente bakterier), virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr. Det vil si at du kan la alt av elektrisk utstyr stå mens desinfiseringen pågår. Roboten fungerer like effektivt mot lukt og muggsopp.