Skip to main content
Desinfisering

Bestill smart desinfeksjon:

Desinfisering av rom og overflater

Fjern all smitte: Med vår robot kan vi fjerne bakterier og virus med 99,9999%* sikkerhet. Vi kan desinfisere rom og overflater opp til 600 m2 på 24 timer uten en person til stede. Teknologien er forskningsbasert og utviklet og produsert i Norge. 

Våre kunder desinfiserer rom og overflater på veterinærklinikker, treningsrom, helseinstitusjoner, storkjøkken og i produksjonslokaler for mat, med mer. 

*Les mer om studien her.

Desinfisering som fjerner Covid-19

Forskning på helt nye virus tar tid, og selv om ingen ennå har nådd å påvise direkte desinfeksjons-effekter på det nye virus SARS-CoV-2, så har Decon-X dokumentert sin effekt på langt mer resistente mikrober. Dette skjer ved hjelp av forstøvet hydrogenperoksid som fyller det lukkede rommet som skal desinfiseres.

En forskningsartikkel, publisert 31. januar 2020 av G. Kampf et al. i Journal of Hospital Infection, viser at Hydrogenperoksid er effektivt mot Korona. Basert på en gjennomgang av 22 tidligere studier dokumenteres det at:

  • Koronavirus kan overleve på visse overflater i opptil ni dager
  • Hydrogenperoksid dreper effektivt Koronavirus på overflater

Har du behov for desinfisering?

Ta kontakt med oss for en rask og trygg desinfisering av rom. Personale slipper å utsettes for smitte, og vi kan komme kjapt på stedet. Med vår metode kan desinfiseringen utføres på natt slik at du slipper lang nedetid. Prosessen er sikker og gir dokumentasjon på vellykket utførelse.

Vi kan komme på oppdrag ad hoc og utføre desinfisering av rom eller overflater. Du har også muligheten til å leie våre desinfiseringsrobot over tid, eller investere i fastmontert robot. Hør med oss hvilke muligheter som passer best for deg.

Desinfisering for flere kundegrupper

  • Helse: Pasientrom, toaletter, isolat og andre rom desinfiseres enkelt med vår metode.
  • Mat: Sikre at bakterier og virus fjernes fra overflater og utstyr i produksjonslokalet. Unngå driftstans pga utbrudd.
  • Dyrehelse: Reduser risikoen for utbrudd og kontaktsmitte via overflater på dyreklinikker og dyrehospital.

Desinfisering kan skje når lokalene ikke er i bruk. Sistemann som går kan starte prosessen, og du får dokumentasjon på gjennomført prosedyre etter at roboten er ferdig.

Er du interessert?

Vi er forhandler av Decon-X i Rogaland-området,
og tilbyr kjøp, leie og oppdrag. Har du et hasteoppdrag kan vi komme på kort varsel og vi kan også utføre på kveld og natt. 

Roboten er allerede i bruk hos mer enn 110 helseinstitusjoner i Norge, hos sykehus, sykehjem, ambulansesentre og hjelpemiddelsentraler.

Oppdrag

Fra 3990,-

Vi kommer ut til deg med Decon-X

Leie

Kontakt for pris

Du leier Decon-X etter behov

Kjøp

Kontakt for pris

Du kjøper din egen Decon-X

Uforpliktende tilbud

Jeg ønsker:*
Oppdrag
Leie
Kjøp

Hvordan fungerer det?

Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier (inkludert antibiotikaresistente bakterier), virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr. Det vil si at du kan la alt av elektrisk utstyr stå mens desinfiseringen pågår. Roboten fungerer like effektivt mot lukt og muggsopp.

Spar helse og tid

Roboten er effektiv og arbeider alene. Det betyr at du slipper å bruke personale til smittevask. Du sparer derfor både tid, helse og ergonomi. I tillegg blir personalet mindre utsatt for smitte.

Smart desinfeksjon

Sensorer registrerer prosessen og sikrer at desinfiseringen gjennomføres med verifisert og kontrollert virkningsgrad. All prosess-dokumentasjon genereres i en rapport som automatisk sendes til bruker av roboten på sms/e-post.

Skånsom og miljøvennlig

Desinfisering med Decon-X er skånsom og skader ikke møbler eller teknisk utstyr. Decon-X roboten kan brukes over alt. Roboten foretar en ‘intelligent og smart desinfeksjon’ med effektiv, ufarlig, konstant lav konsentrasjon av H2O2.