Skip to main content
Daglig renhold

Daglig renhold

RRB har faglig tung kompetanse i alle faser med 15 års erfaring innen renholdstjenester. Vi leverer daglig renhold av høy kvalitet til både private og små og mellomstore bedrifter i Stavanger, Sandnes, Randaberg, Jæren, Sola og Ryfylket. God service til kunden, fleksibilitet og miljø er vårt fokus.

Hva er daglig renhold

Daglig renhold betyr per definisjon at det gjøres rent hver dag, men hvor ofte man trenger og ønsker daglig renhold kan selvfølgelig variere. For eksempel vil et mekanisk verksted, hvor det kommer inn mye støv og smuss, trenge renhold hver dag, mens et mindre kontorlokale kan greie seg med to til tre ganger per uke. Hvor hyppig man bør vaske kommer altså helt an på hvor mange som bruker lokalene og hva de blir brukt til. 

Daglig renhold innebærer blant annet vasking av gulv, støvsuging av tepper, tørking av vinduskarmer og kontaktflater, flekker på vegger, kjøkkenfasiliteter og sanitæranlegg.

Vi utfører alltid gratis og uforpliktende befaring, og lager deretter en renholdsplan i samarbeid med kunden for å finne det renholdet som passer best for deg.


Bestill daglig renhold:

Fordeler med daglig renhold fra RRB

  • Vi leverer høy kvalitet i alle ledd og har god service i fokus.

  • God kommunikasjon og nærhet til kunden. Hos oss er det kort vei fra renholder til ledelse.

  • Alle våre ansatte får god opplæring og har høy kompetanse innen faget.

  • Vi er fleksible og raskt på plass. Trenger kunden endringer på renholdet som skal utføres kan våre ansatte på stedet ordne dette med en gang.

  • Vi har faste renholdere på faste plasser. Dette hever kompetansen til renholderen som får erfaring i hvordan renholdet utføres best mulig og mest effektivt i de ulike lokalene. 

  • Det er lavt sykefravær blant våre ansatte. Vi vil at våre ansatte skal ha det bra på jobb og sørger derfor for godt ergonomisk tilpasset utstyr for å forebygge slitasje og skader.

  • Vi er opptatt av et godt innemiljø og å redusere utslipp. Derfor bruker vi kun miljøvennlige produkter i vårt renhold.

Hvorfor daglig renhold

Renhold er forebyggende helsearbeid og har direkte betydning for helsen. I tillegg vil et rent innemiljø på arbeidsplassen øke trivselen blant de ansatte.

Godt renhold minsker også slitasje og kan spare store summer i vedlikehold. Med daglig renhold fra RRB vil du få et gjennomgående trivelig og skinnende rent innelokale. Vi leverer renhold etter nordisk renhold standard NS- INSTA 800. 

Forebyggende renhold

Nye undersøkelser har skapt en høyere bevissthet om sammenhengen mellom kvaliteten på renhold og slimhinneirritasjon, astma og allergi. Hensikten med renhold er å fjerne smuss og forurensning fra innemiljøet. Dette er ikke bare av estetiske grunner, men også for å unngå kontakt med, og innånding av, irriterende bakterier, sporer og støv. 

Det er ikke bare hvor ofte og hvor grundig renholdet utføres som er av betydning. Valg av kjemikalier, metoder og utstyr spiller også i stor grad inn på hvor effektivt renholdet er. Derfor er alle produktene vi bruker miljøsertifiserte. 

Forebyggende smittevern

I tillegg har vi fokus på forebyggende tiltak med tanke på smittespredning. I vårt daglige renhold har vi økt fokus på alle kontaktflater som dørhåndtak, rekkverk, lysbrytere og knappen på kopimaskinen. Alle berøringspunkter som har flere enn én bruker bør vaskes daglig. Hvis man har vært uheldig og fått smitte i lokalet så kan RRB desinfisere raskt og trygt med vår desinfiseringsrobot. Les mer om dette her.

Forebygge støv og smuss

Når vi er på befaring vil vi alltid se på ulike forebyggende tiltak vi kan gjøre for å bringe minst mulig skitt inn i lokalet. Tekstiler og tepper, som fanger opp mye støv og smuss, kan skape problemer for folk med astma og allergi. Derfor tilbyr vi også mattetjenester med hyppig bytting av matter i inngangspartier. Du kan både leie og kjøpe matte fra oss. I tillegg kan vi levere matter med egen logo og fargevalg hvis ønskelig.

Mindre slitasje

Godt renhold gir lengre levetid for gulvbelegg, møbler og annen innredning. Mindre slitasje og behov for vedlikehold vil være svært kostnadsbesparende for en bedrift. Renhold utgjør cirka 20-30% * av de årlige FDV-kostnadene (forvaltning, drift og vedlikehold). * Kilde: Norges teknisk-naturvitenskapelige forskningsråd.

Hvorfor velge daglig renhold fra RRB

Velger du daglig renhold fra RRB kan du være sikker på at du får et resultat du er fornøyd med. Vi har fokus på god service til våre kunder og høy grad av tillit. For oss er det viktig med god kommunikasjon og alle våre kunder har derfor en fast kontaktperson å forholde seg til.

I samarbeid med kunden skreddersyr vi en renholdsplan tilpasset deres behov og ønsker, som deretter vil bli nøye fulgt av våre renholdere. Det meste av kommunikasjonen vil foregå mellom kunde og renholder på arbeidsplass, noe som sparer unødvendig kontakt med administrasjonsleddet. På denne måten kan våre ansatte tilpasse, gjøre endringer og utføre ekstra renhold med en gang hvis kunden ønsker det. 

Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring så finner vi sammen det renholdet som passer best for deg!