Skip to main content

Renholdstjenester

RRB leverer det meste innen renholdstjenester til både private og bedrifter i Stavanger, Sandnes, Randaberg, Jæren, Sola og Ryfylket.

Med over 15 års erfaring i bransjen besitter vi faglig tung kompetanse i alle faser. Vi har fokus på god service, fleskibilitet og miljø. Les mer om våre renholdstjenester og hva vi tilbyr under.

daglig renhold

Daglig renhold

Vi leverer daglig renhold av høy kvalitet til både private og små og mellomstore bedrifter. Daglig renhold innebærer blant annet vasking av gulv, støvsuging av tepper, tørking av vinduskarmer og kontaktflater, flekker på vegger, kjøkkenfasiliteter og sanitæranlegg. 

periodisk renhold

Periodisk renhold

Periodisk renhold er tjenester som ikke utføres ved det daglige renholdet som for eksempel vask av vinduer, lister, tak og varmeovner. Ved periodisk renhold vil vi foreta en grundig rengjøring av valgte områder etter kundens behov og ønsker.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Vi utfører gulvbehandling og boning av gulv for bedrifter, offentlig og privat i Ryfylke, Stavanger, Sandnes og omegn. Gulv har vanligvis høy belastning og dermed også mye slitasje. Gulvbehandling er derfor en viktig del av vedlikehold og renhold, og bør utføres jevnlig.

vinduspuss

Vinduspuss

Nypussede vinduer gjør mye med helhetsinntrykket og bidrar til økt trivsel og bedre arbeidsmiljø. RRB utfører utfører vinduspuss hos blant annet private boliger, butikker, kontorer, legekontor, tannlegekontor og nybygg.

desinfisering av lokaler

Desinfisering

Rask og trygg desinfisering. Personale slipper å utsettes for smitte, og vi kan komme kjapt på stedet. Desinfiseringen kan utføres på natt slik at du slipper lang nedetid. Prosessen er sikker og gir dokumentasjon på vellykket utførelse.

luktsanering av bolig

Luktsanering

Få vekk vond lukt i alt fra bolig, hytte og hus til båt, bil og campingvogn. Du får stort sett hjelp samme eller neste dag når du kontakter oss. Vi vet at det ofte står på tiden. Vi har faste og enkle priser - ta kontakt for å få et tilbud.

fjerning av muggsopp i hjemmet

Fjerning av muggsopp

Muggsopp i hjemmet kan være helseskadelig og ta lang tid før man oppdager. Kontakt oss for å få fjernet alle spor av muggsopp etter at årsaken/lekkasjen er fikset og tørket. Slik kan du bli kvitt det en gang for alle.