Skip to main content
rrb om oss

Om oss

Ryfylke Rengjøringsbyrå, RRB, har siden 2005 tilbudt renholdstjenester av høy kvalitet i Ryfylke. Vi har utviklet oss og våre tjenester fortløpende og utfører i dag det aller meste innen renhold.

Vi leverer renholdstjenester til både små og mellomstore bedrifter, offentlige og private i Ryfylke, Sandnes, Randaberg, Jæren, Sola, Bryne, Klepp, Stavanger og omegn.

Hos oss er det kort vei fra kunde til renholder og til ledelsen. Du vil derfor få en effektiv og fleksibel leverandør som kan ta oppdrag på kort varsel. Høy kvalitet og god service til kunden er vårt fokus.

Effektivt renhold med Decon-X

I tillegg til å tilby vanlige renholdstjenester kan vi også effektivt desinfisere, luktsanere og fjerne muggsopp i én og samme operasjon med roboten Decon-X, som vi er forhandler for i Rogaland. Decon-X er et spennende teknologisk produkt med mange muligheter, den er norskprodusert og sertifisert i Norge. Så langt har den blitt brukt av 180 kommuner i hele Norge, samt sykehus, eldreomsorg og privatpersoner. 

Maskinen fjerner alle bakterier og virus med 99,9999% sikkerhet. Den har et unikt bruksområde og kan utføre tre operasjoner samtidig. Det gjør at vi kan tilby et bredt spekter av renholdstjenester på en mer tids- og kostnadseffektiv måte enn andre i bransjen.

Rengjøringsbyrå med fokus på miljø

Vi i RRB er opptatt av et godt innemiljø og å redusere utslipp. Derfor bruker vi kun miljøvennlige og svanemerkede produkter i vårt renhold. Med Decon-X kan vi også utføre renhold som vanligvis krever sterke kjemikalier på en miljøvennlig måte. Maskinen etterlater seg kun smårester av ufarlig vanndamp etter en operasjon. 

Kompetanse og kvalitet

Med vår 16 års lange erfaring har vi opparbeidet oss faglig tung kompetanse. Vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Alle våre ansatte går derfor gjennom et eget opplæringsprogram, i tillegg til at vi kontinuerlig jobber for å få fagarbeidere. Kompetanse gir resultater og vårt mål er at du som kunde skal sitte igjen med et sluttresultat du er godt fornøyd med. Vår effektivitet og vårt brede utvalg av renholdstjenester gjør oss til en foretrukken leverandør.

Ønsker du effektivt renhold med høy kvalitet? Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring!