fbpx

Desinfisering

Luktsanering

Fjerning av mugg og sopp

Bestill smart desinfeksjon:

Decon-X

Fjern all smitte: Decon-X fjerner bakterier og virus med 99,9999%* sikkerhet. Vi kan desinfisere opp til 600 m2 på 24 timer uten en person til stede. Teknologien er forskningsbasert og utviklet og produsert i Norge. 

Effektiv mot koronavirus.

Våre kunder desinfiserer områder på veterinærklinikker, treningsrom, helseinstitusjoner, storkjøkken og i produksjonslokaler for mat, med mer. *Les mer om studien her.

Decon-X fordeler:

Spar helse og tid

Roboten er effektiv og arbeider alene. Det betyr at du slipper å bruke personale til smittevask. Du sparer derfor både tid, helse og ergonomi. I tillegg blir personalet mindre utsatt for smitte.

Smart desinfeksjon

Sensorer registrerer prosessen og sikrer at desinfiseringen gjennomføres med verifisert og kontrollert virkningsgrad. All prosess-dokumentasjon genereres i en rapport som automatisk sendes til bruker av roboten på sms/e-post.

Skånsom og miljøvennlig

Desinfisering med Decon-X er skånsom og skader ikke møbler eller teknisk utstyr. Decon-X roboten kan brukes over alt. Roboten foretar en ‘intelligent og smart desinfeksjon’ med effektiv, ufarlig, konstant lav konsentrasjon av H2O2. 

Køp/leie av Decon-X desinfiseringsrobot

Vi er forhandler av Decon-X i Rogaland-området,
og tilbyr kjøp, leie og oppdrag. Roboten er allerede i bruk hos mer enn 110 helseinstitusjoner i Norge, hos sykehus, sykehjem, ambulansesentre og hjelpemiddelsentraler.

Spar 100.000 kr i året

Vi har regnet på det. Utfører du 4 smittevasker i måneden, vil du spare 100.000 kr i året på å bruke Decon-X fremfor personell. Spar tid, penger og ergonomi!

Helse: Pasientrom, toaletter, isolat og andre rom desinfiseres enkelt med Decon-X.

Mat: Sikre at bakterier og virus fjernes fra overflater og utstyr i produksjonslokalet.

Oppdrag

Vi kommer ut til deg med Decon-X

Fra 3990,-
 • Utføres av fagpersonell
 • Rapport for dokumentert resultat
 • Kan gjøres om natten eller når lokalene ikke er i bruk
 • Du utsettes ikke for smitte

Leie

Du leier Decon-X etter behov

Kontakt for pris
 • Automatisk rapport som dokumenterer resultatet
 • Utfør desinfisering når du ser behovet
 • Ingen ventetid
 • Spre kostnadene

Kjøp

Du kjøper din egen Decon-X

Kontakt for pris
 • For deg som har jevnlig behov
 • Du får opplæring i bruk
 • Lavere kostnader per bruk
 • Automatisk rapport som dokumenteter resultatet

Uforpliktende tilbud

Jeg ønsker:*
Oppdrag
Leie
Kjøp
Send forespørsel

Hvordan fungerer det?

Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier (inkludert antibiotikaresistente bakterier), virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr. Det vil si at du kan la alt av elektrisk utstyr stå mens desinfiseringen pågår. Roboten fungerer like effektivt mot lukt og muggsopp.

Desinfisering som fjerner Covid-19

Forskning på helt nye virus tar tid, og selv om ingen ennå har nådd å påvise direkte desinfeksjons-effekter på det nye virus SARS-CoV-2, så har Decon-X dokumentert sin effekt på langt mer resistente mikrober. Dette skjer ved hjelp av forstøvet hydrogenperoksid som fyller det lukkede rommet som skal desinfiseres.

En forskningsartikkel, publisert 31. januar 2020 av G. Kampf et al. i Journal of Hospital Infection, viser at Hydrogenperoksid er effektivt mot Korona. Basert på en gjennomgang av 22 tidligere studier dokumenteres det at:

 • Koronavirus kan overleve på visse overflater i opptil ni dager
 • Hydrogenperoksid dreper effektivt Koronavirus på overflater

Kontakt


40 44 90 90
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Monanevegen 185, 4120 Tau

Personvern

Kontaktskjema


Send