Periodisk renhold

Periodisk renhold

RRB leverer periodisk renhold til både bedrifter og private i Ryfylket, Sandnes, Randaberg, Jæren, Sola og Stavanger. Vi har tung faglig kompetanse og vektlegger kvalitet, god service til kunden og miljø i vårt arbeid.

Hva er periodisk renhold

Periodisk renhold, også kalt temporære tjenester, er tjenester som ikke utføres ved det daglige renholdet som for eksempel vask av vinduer, lister, tak og varmeovner. Ved periodisk renhold vil vi foreta en grundig rengjøring av valgte områder etter kundens behov og ønsker.

Periodisk renhold er en god investering for alle bedrifter og opprettholder en sunn renholdsøkonomi. I tillegg vil det være med på å vedlikeholde dine lokaler på en måte som gjør at man unngår store investeringskostnader og gjør at innemiljøet og inneklimaet blir bedre.


Bestill periodisk renhold:

Vi utfører disse tjenestene innen periodisk renhold:

 • Byggrengjøring

 • Møbelrens

 • Rengjøring av hvitevarer

 • Vask av vegger, lister og tak

 • Vindusvask

 • Ventilrens

 • Syrebehandling av fliser

 • Grafittifjerning

 • Behandling av dødsbo

 • Nedvask og utvask

 • Flyttevask

 • … med mer. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer deg!

Når bør man utføre periodiske renholdstjenester

Vi anbefaler å få utført periodisk renhold opptil flere ganger i året. Hvor ofte det er nødvendig kommer an på hva lokalet brukes til og hvor mange som bruker det. Her vil vi komme med våre råd og ekspertise slik at vi sammen finner en løsning som passer dere. Periodisk renhold passer generelt bra å få utført i perioder hvor det er mindre aktivitet i lokalet, som for eksempel i ferier, helger og natt.

Ta vare på dine verdier

En fullstendig rengjøring som man får ved periodisk renhold vil være med på å forlenge levetiden på inventar og bygninger og samtidig redusere de totale vedlikeholdskostnadene. Et grundig rengjort lokale forbedrer også innemiljøet noe som øker trivselen til de ansatte og kan i tillegg være med på å redusere sykefravær. Gjør en god investering og ta vare på dine verdier gjennom planlagt vedlikehold med periodisk renhold.

Hvorfor periodisk renhold fra RRB

Med periodisk renhold fra RRB får du profesjonell og grundig rengjøring av alle overflater som ikke inngår i det daglige renholdet slik at lokalet ditt bevarer et godt inneklima gjennom hele året. Vi har fokus på miljø og bruker derfor kun miljøvennlige vaskemidler. Vi tar med og bruker vårt eget profesjonelle rengjøringsutstyr. I tillegg vektlegger vi nøyaktig og kvalitet, du kan derfor være sikker på at du alltid vil få god kvalitet på renholdet fra oss. 

Vi forstår at ulike lokaler og kunder har forskjellige behov når det kommer til renhold. Derfor vil vi alltid i samarbeid med deg som kunde finne en renholdsplan som er optimal for deg. 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt


Ryfylke Rengjøringsbyrå

40 44 90 90
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Monanevegen 185, 4120 Tau

Personvern

Kontaktskjema