decon-x

Desinfisering

Luktsanering

Fjerning av mugg og sopp

Bestill smart desinfeksjon:

Smart og effektiv desinfisering

RRB kan desinfisere, luktsanere og fjerne muggsopp i én og samme operasjon. Det gjør vi med desinfiseringsroboten Decon-X, som vi er forhandler for i Rogaland.

Decon-X fjerner alle bakterier og virus med 99,9999% sikkerhet. Vi kan dekke et område opp till 600 m2 på 24 timer uten en person til stede. Teknologien er forskningsbasert og utviklet og produsert i Norge.

desinfisering av lokaler

Desinfisering

Rask og trygg desinfisering. Personale slipper å utsettes for smitte, og vi kan komme kjapt på stedet. Desinfiseringen kan utføres på natt slik at du slipper lang nedetid. Prosessen er sikker og gir dokumentasjon på vellykket utførelse.

luktsanering av bolig

Luktsanering

Få vekk vond lukt i alt fra bolig, hytte og hus til båt, bil og campingvogn. Du får stort sett hjelp samme eller neste dag når du kontakter oss. Vi vet at det ofte står på tiden. Vi har faste og enkle priser - ta kontakt for å få et tilbud.

fjerning av muggsopp i hjemmet

Fjerning av muggsopp

Muggsopp i hjemmet kan være helseskadelig og ta lang tid før man oppdager. Kontakt oss for å få fjernet alle spor av muggsopp etter at årsaken/lekkasjen er fikset og tørket. Slik kan du bli kvitt det en gang for alle.

Har du behov for Decon-X-tjenester?

Vi er forhandler av Decon-X i Rogaland-området,
og tilbyr kjøp, leie og oppdrag. Roboten er allerede i bruk hos mer enn 110 helseinstitusjoner i Norge, hos sykehus, sykehjem, ambulansesentre og hjelpemiddelsentraler.

Oppdrag

Vi kommer ut til deg med Decon-X

Fra 3990,-
 • Utføres av fagpersonell
 • Rapport for dokumentert resultat
 • Kan gjøres om natten eller når lokalene ikke er i bruk
 • Du utsettes ikke for smitte

Leie

Du leier Decon-X etter behov

Kontakt for pris
 • Automatisk rapport som dokumenterer resultatet
 • Utfør desinfisering når du ser behovet
 • Ingen ventetid
 • Spre kostnadene

Kjøp

Du kjøper din egen Decon-X

Kontakt for pris
 • For deg som har jevnlig behov
 • Du får opplæring i bruk
 • Lavere kostnader per bruk
 • Automatisk rapport som dokumenteter resultatet

Uforpliktende tilbud

Jeg ønsker:*
Oppdrag
Leie
Kjøp

Hvordan fungerer det?

Roboten genererer tørr tåke fra hydrogenperoksid og brukes både forebyggende og ved utbrudd. Tåken fyller rommet og fjerner 99,9999% av alle bakterier (inkludert antibiotikaresistente bakterier), virus og sporer fra inventar og teknisk utstyr. Det vil si at du kan la alt av elektrisk utstyr stå mens desinfiseringen pågår. Roboten fungerer like effektivt mot lukt og muggsopp.

Decon-X fordeler:

Spar helse og tid

Roboten er effektiv og arbeider alene. Det betyr at du slipper å bruke personale til smittevask. Du sparer derfor både tid, helse og ergonomi. I tillegg blir personalet mindre utsatt for smitte.

Smart desinfeksjon

Sensorer registrerer prosessen og sikrer at desinfiseringen gjennomføres med verifisert og kontrollert virkningsgrad. All prosess-dokumentasjon genereres i en rapport som automatisk sendes til bruker av roboten på sms/e-post.

Skånsom og miljøvennlig

Desinfisering med Decon-X er skånsom og skader ikke møbler eller teknisk utstyr. Decon-X roboten kan brukes over alt. Roboten foretar en ‘intelligent og smart desinfeksjon’ med effektiv, ufarlig, konstant lav konsentrasjon av H2O2. 

Kontakt


Ryfylke Rengjøringsbyrå

40 44 90 90
post@rrb.no

Monanevegen 185, 4120 Tau

Personvern

Kontaktskjema